Sunday, February 15, 2009


salam...semalam aku berjumpa dgn 4 jejaka macho tapi hancur ni..saja lepak kat mamak sambil membincangkan projek2 kacang putih untuk perancangan jangka masa panjang..cheh mcm bagus jer bunyinya..biasalah kan lau dah dari kecik berkawan, dapat peluang berjumpa mcm ni dah tentulah cerita zaman sekolah jadi topik utama..dalam masa yg sama, kami sempat jugak membuat beberapa perancangan untuk menambah eratkan lagi silaturahim antara kita..antaranya:

1) mengadakan aktiviti bulanan seperti paintball dan futsal.
InsyaAlah kalau takda aral melintang, Sabtu ni 21 Februari 09, kita akan bermain paintball di
Paintball Valley Bukit Cherakah, kos rm80, 200 bullet, full equipment,makanan disediakan. Time start 9am
Orang2 prmpuan,sila sampaikan berita ini pada suami anda....harap dorg dpt join...dan geng2 prmpuan jugak...meh ar sama2 turun padang kalau berani...

2) family trip ker Eagle Ranch Port Dickson, http://www.eagleranch.com.my/
atas permintaan bbrp individu, kami bersepakat untuk mengadakan family trip ker tempat seperti yang dinyatakan..dalam pertengahan bulan 4, 2009, overall cost akan dinyatakan selewat2nya by end of this week. Chiow..

27 comments:

  1. aku jer yg body slim lg...hahahaha....

    ReplyDelete
  2. ada tapi beb..tang perut tu...ramai saksi haaa

    ReplyDelete
  3. tu perut tgh senyum nama nyer..

    ReplyDelete
  4. ooo..camtu rupanya perut senyum...anyway aku xdpt join la actvty korang weekend ni..paintball??? kalau main masak2 (meatball ker..fishball ker).. boleh ler aku join kot..hee..hee..

    ReplyDelete
  5. haha awwww..u ingat i ni chef 1 ker nak main masak2 ngan u..x suka tau awwww....betull beb..perut dia pandai tersenyum..uwekkk

    ReplyDelete
  6. ko main jer ler apa2 ball kt umah tu ek....hehehehe..

    ReplyDelete
  7. aku mmg suka main ball kat rmh..main tgh padang kang masing2 berebut nak ball aku muahahahaha

    ReplyDelete
  8. yem baik2 main ball tgh padang nati kena gigit ngan anjing...hahahahaha

    ReplyDelete
  9. amboi korang...bukan main lagi ek...

    ReplyDelete
  10. alamak..kantoi ngan lela lah pulak..cover beb cover...lupa plak ni blog public...hehe

    ReplyDelete
  11. semekom... cakap tak gune tembak tak kene..
    jay bond dah masuk dalam blog nih... paintball? futsal? main game takde ker? kekekek

    ReplyDelete
  12. aku sokong tu....cayala...hehehe..

    ReplyDelete
  13. weh.. letak ler shoutbox.. senang nak chat.. takde ler nak klik kat comment kalo nak chat..

    ReplyDelete
  14. orang lau dah ada sikap pemalas tu mcm2 yang dimintaknya..saja tak nak install shoutbox bior korang click satu2..barulah ada nilai blog ni...nak chat kat ym boleh hehe

    ReplyDelete
  15. bak kata nabil...burung tekukur burung kedidi..hah lu pikir lah sendiri muahahahaha

    ReplyDelete
  16. Askum..saya nk tumpang lalu..saya pun budak SDAD jugeks..tapi lahir lambat sikit ar...1991-1995.. satu kelas dengan Arent...sama batch dengan Yassin, Razi Maskun, Amir kecik hmm..tah sapa lagik bebudak pngakap ni...

    Tak le gak nk join main paint ball...lum cukup stamina ar..main ting ting ble ke? ngeeeee

    ReplyDelete
  17. tumpang lalu kena bayar tol...singgit 2 kupang jer...hahaha..ko bgtau nama kwn2 ko jer...nama ko sapa or nickname ker..mana lah tau kut aku kenal ker...hehe

    ReplyDelete
  18. Hahaha...ye la..saya tak glamer kat SDAD dlu2 tu..cuma kengkawan je yang glamer..so, bagik nama kawan2 je ar...ye la..tanpa kawan, sapelah saya :-P...
    Orang panggil saya Ain..sure tak kenal punyer...kan? kan? kan?

    ReplyDelete
  19. mau nyer tak kenal..mmg tak kenal pun...ain tu sinonim ngan bdk prmpuan tapi ko ckp ko geng ngan bebudak pengakap...hish..confius...confius...

    ReplyDelete
  20. salam,ain ada ckp psl blog SDAD ni,so saya pun jengah2 la,skali tu tgk mcm familiar jer muka masing2 esp yg tgh tekan phone tu,fadzli kan?ye lah,u all sumer super senior(senior 2 thn) while saya n ain batch 1991(form 1)-by the way,adik beradik saya sumer produk SDAD;marzurah,marzuki,marniza dan juga saya-so to abg brahim,keep on writing,we love reading this(teringat lak kt cikgu ibrahim yg ajar subjek sains tp masuk silibus pendidikan islam ;p)

    ReplyDelete
  21. erm yup..betul lah tu..thank for da support..blog ni x semestinya untuk batch 89-93...sapa2 pun blh jengah n give some comment or idea or critics..asalkan ex-sdad...Abu Walid Muhammad Ibnu Ahmad - antara ahli sains islam yg terkenal tahun 1126, mungkin beliau adalah idola cikgu berahim..erm

    ReplyDelete
  22. wakakaka..apsal nk kompius..salah sorang budak pengakap tu adalah jiran2 saya, adik saya, sepupu sepapat saya...saya budak PBSM... ehe

    ReplyDelete
  23. oooo patutlah...mean kt penah camping sama2 lah yea..lain2 khemah hehe...takpun sama2 berkawat kat stadium masa sukan tahunan sekolah hehe...teringat sorang bdk junior pengsan masa upacara menaikkan bendera depan dewan...tetiba rebah dagu cecah tar huhuuuuuu...lau x silap nickname budak tu 'bomba'...

    ReplyDelete
  24. korang nie...bila ada free ek...bole kt jumpa....

    ReplyDelete
  25. insyaAllah akhir tahun kumpul ramai2

    ReplyDelete
  26. bro...bila nk g main paintball nie...tngan dh gatal nk nembak org nie...

    ReplyDelete
  27. meke2 berempat ni smua ku kenal tp name luper.. heheh.. hassan comperm sbb tu ari terjumpe wife dia kt SOGO... hehehh... yg sorang abg pade Dino.. lagi 2 tu kenal tp name x ingat...
    Bro.. layan futsal la weii. friendly ngan bdk2 opis wa.. dah otai pun....
    - Hazlie@HSBC -

    ReplyDelete